معرفی رشته حسابداری

دروس رشته حسابداری
✖️دروس پایه:
روانشناسی عمومی ، جامعه شناسی ، اصول علم اقتصاد ، ریاضیات پایه ، ریاضیات کاربردی ، آمار کاربردی، مبانی کاربرد کامپیوتر ، پژوهش و عملیات ، مدیریت تولید ، حقوق بازرگانی ، پول و ارز بانکداری، مبانی سازمان مدیریت، توسعه اقتصادی ، مالیه عمومی ، روش تحقیق
✖️دروس اصلی و تخصصی:
اصول حسابداری، حسابداری میانه، حسابداری پیشرفته، حسابداری صنعتی، حسابرسی ، حسابداری مالیاتی، اصول تنظیم و کنترل بودجه، مدیریت مالی، مباحث جاری حسابداری، متون حسابداری
حسابداری رشته ای شناور است و از داوطلبین هر سه گروه ریاضی ، تجربی و انسانی دانشجو می پذیرد.
چه کسانی به درد رشتۀ حسابداری میخورند؟
کسی که می خواهد یک حسابدار شود باید به این نکته توجه داشته باشد که علاقه داشتن به ریاضیات یکی از شروط لازم برای این کار است.
به کسانی که از ریاضی فراری هستند توصیه میکنیم که به هیچ عنوان سمت رشتۀ حسابداری نیایند به دلیل این که شما در حسابداری نیایند به دلیل این که شما در حسابداری همیشه با اعداد و ارقام خواهید داشت.
یکی دیگر از خصوصیت های دانشجوی این رشته این است که باید بتواند ساعت های طولانی پشت کامپیوتر و میز کار با اعداد و رقم ها سر و کله بزند و معادلات ریاضی را انجام دهد همینطور نیاز است شخصی که حسابدار است علاوه بر این که ریاضی و ادبیات قدرتمندی داشته باشد باید خلاق و صبور با انضباط باشد.
حسابداری از رشته های پر طرفدار در چند سال گذشته بوده است و به بررسی اقتصاد و امور مالی سازمان ها و شرکت ها می پردازد. در رشتۀ حسابداری حسابداران به تهیه گزارش های مالی جمع آوری و گروه بندی اطلاعات اقتصادی و مالی می پردازند.
لازمه دیگر برای دانشجویان رشته حسابداری آشنایی و شناخت نرم افزارهای حسابداری است در دنیای کنونی با توجه به نیاز استفاده از تکنولوژی و فناوری در فرایندهای مدیریت مالی عملا مجموعه های گوناگون برای پیاده سازی گزارش های گوناگون مالی خود مجبور به استفاده از نرم افزارهای حسابداری مختلف دارد.
آیندۀ شغلی رشته حسابداری
فرصت های شغلی یک حسابدار خیلی گسترده است و از پایین ترین سطح تا بالاترین سطح را دربر میگیرد.
دانش آموختگان رشته حسابداری می توانند در شغل های زیر استخدام شوند:
حسابدار، حسابرس، مدیر مالی ، کارشناس امور مالیاتی ، کارمند بانک ، رییس بانک، کارشناس پشتیبانی نرم افزار، تحلیل گر مالی ( کارشناس بورس و سرمایه گذاری ).
کسی که در رشته حسابداری به صورت متخصص آموزش دیده باشد میتواند در آینده مدیر یک سازمان یا یک شرکت بشود و به آن شرکت این ایده را بدهد که منابع را چگونه ارزیابی کنند و سرمایه گذاری کنند تا بتوانند بهترین نتیجه را داشته باشند.
دیدگاهتان را بنویسید